Att besöka ett romantiskt spa med någon man tycker om blir ofta en riktigt härlig utflykt. Dock skiljer sig olika span från varandra en hel del. Ska man åka med sin käresta hittar man gärna ett spa som bäddar för romantik och en romantisk stämning, vilket dock kan vara svårt att hitta ibland. I den här texten listar vi tre romantiska spa i Stockholm – där du och den du tycker om garanterat får en härlig upplevelse.

1.     Sparadiset

Tre romantiska spa i StockholmSparadiset är ett mysigt spa som är perfekt att besöka över dagen. Spaet har två lokaler centralt belägna i Stockholm; en på Kungsholmen och en på Södermalm. Förutom en romantisk och mysig stämning kan du här få djupgående massage, lyxiga spa-behandlingar och slappna av på riktigt i de exotiska avdelningarna.

Ni som verkligen vill få det romantiskt gör rätt i att köpa ett lyxpaket och då i synnerhet paketet Romantic Robinson. I det paketet ingår en djupgående helkroppsmassage i 50 minuter och en helt egen spaavdelning med kurbad eller bubbelpool i en timme. Romantic Robinson passar inte bara det förälskade paret, utan kan med fördel även nyttjas av vänner, en familj eller på egen hand.

2.     Njuta Spa

”När du kommer till Njuta Spa stannar livet upp en stund”. Med bland annat den meningen presenterar Njuta Spa sig själva på sin hemsida. Hit kan du och din partner åka för härliga och lyxiga behandlingar, utan att trängas med andra. Upplevelsen är mycket privat i jämförelse med många andra spaanläggningar, vilket gör det till en passande anläggning att besöka med sin käresta.

Precis som i Sparadiset finns här olika badpaket att köpa innan ankomst. Den som söker romantik kan troligen få ut mycket av Badpaket för två, där ni bland annat får ett privat relaxrum med spabad och bastu i en och en halv timme. Badet ligger på en högt belägen terrass i natursköna Nacka strand med utsikt över vatten och grönska.

Ett annat paket som kostar lite mer, men som bäddar för ytterligare romantik, är Njuta Spas Romantikpaket. Här ingår extra lång badtid, italienska chokladtryfflar, hjärtan och särskilt många levande ljus.

3.     Stockholm Spa och Hälsostudio

Stockholm Spa och Hälsostudio är ett litet och personligt spa där ni har tillgång till en privat jacuzzi samt bastu. Därtill kan den romantiska stämningen frodas i det privata avslappningsrummet där ni serveras frukt och dryck. Miljön är överlag rogivande och mysig och ni bör inte ha några problem med att må gott, koppla av och helt enkelt njuta av varandras sällskap.