boka spa weekend i StockholmDjurönäset Hotell & Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger i Djurhamn ute i Stockholms vackra skärgård. Hotellet är känt för sin utmärkta service, som är lika utmärkt oavsett du besöker hotellet som privatgäst eller inom ramen för en konferens. Hotellet ligger omkring 45 minuters bilresa från centrala Stockholm.

De 274 hotellrummen är utplacerade i ett antal separata byggnader med havet som granne. Detta upplägg är idealiskt till exempel för företag som önskar full avskildhet. Alla rum är inredda i en typisk skandinavisk design med stora ljusinsläpp och ljusa material. Den nyskapande mixen av grå granit och ljusa träslag ger en exklusiv och lyxig känsla. Servicegraden du får, oavsett du väljer ett enkelrum eller lite lyxigare dubbelrum, är utmärkt.spa weekend stockholm

Bland de gemensamma faciliteterna på Djurönäset Hotell & Konferens märks såväl ett spa och ett gym som en 25 meter lång pool. Andra faciliteter inkluderar badtunnor och bastur.

Hotellet har två restauranger. Restaurang Djurönäset serverar svenska klassiker med en hög kvalitet både till lunch och middag och har en vinkällare av mycket hög klass. Boat House Restaurant serverar läckerheter direkt från havet och traditionell grillmat. Notera att restaurangen bara är öppen juni-augusti.

Klicka här för att se fler spa hotell i Stockholm.