boka spa weekend i StockholmHesselby Slott ligger i Vällingby, cirka milen nordväst om centrala Stockholm, precis i närheten av Johannelunds t-banestation. Hotellet har profilerat sig som en plats där musiken verkligen är i centrum. Det märks inte minst på att ett antal kända svenska musiker har fått äran att inreda var sitt rum.

Hotellet är inrymt i just Hesselby Slott, som är ett gods från 1600-talet med en huvudbyggnad och ett annex. Den genuina atmosfären från äldre dagar är bevarad, men samtidigt erbjuder Hesselby Slott ett modernt boende.spa weekend stockholm

Hotellet erbjuder allt från övernattning i enkelrum till mer storslagna vistelser i de så kallade artistrummen. Varför inte boka Thomas Di Levas rum med inredning som inspirerar till andlighet och frid, eller E-types eget rum som bjuder på en härlig mix av rock och disco? Sammanlagt har hotellet 67 rum, alla med en hög standardnivå.

Om du vill passa på att koppla av riktigt ordentligt vid din vistelse på Hesselby Slott, finns Spa Linero, med relax och möjligheten att boka behandlingar, att tillgå. Givetvis kan du också äta och dricka gott på Hesselby Slott. Med företrädesvis ekologiska och lokalproducerade råvaror som grund bjuder den prisbelönade restaurangen på välkomponerade rätter av alla de slag.

Klicka här för att se fler spa hotell i Stockholm.